28.6.2013

4-viikkoisterveisiä.

Kuvien lisäily on jälleen venynyt ihan luvattoman kauan, jotenkin sitä vain on kuvamäärä ollut tällä kertaa niin kamalan iso, että huhheijaa.
Meidän hovikuvaaja Sanna kävi vierailemassa viikonlopun ja kun oli aurinkoinen keli ja kaksi kameraa räiskimässä kuvia, niin arvaahan sen miten siinä käy.

Kuvia voi katsella täältä. Sieltä puuttuu tällä hetkellä vielä minun ottamat "muut kuvat", jotka käsittelen kunhan ehdin ensi viikolla. Toivon mukaan saan tulevan viikonlopun kuvat nopeammin esille.

Pennuissa alkaa näkymään jo ihan selviä luonne-eroja. Tytöt on selvästi poikia aktiivisempia ja molemmat mennä viipottaa rohkeasti eteenpäin.
Mirage (1. poika, violetti panta) on suoraan sanottuna laiskan oloinen tapaus. Siitä ei oikein ole jäänyt minkäänlaista mielikuvaa luonteen puolesta vielä. Mennä viipottaa siinä missä muutkin, mutta ei vaikuta tosiaan mitenkään superaktiiviselta. Ehkäpä Mirage on semmoinen mietiskelijätyyppi, jota ei maailman meno paljoa hetkauta.
Ouragan (2. poika, sininen panta) on meidän drama queen. Se on yleensä ensimmäisenä äänessä jos joku on huonosti. Tai "huonosti." Selvästi pojista aktiivisin ja huomionhakuisin, on yleensä toisena, ellei jopa ensimmäisenä hakemassa pusutteluja ja huomiota.
Atlantique (1. tyttö, punainen panta) on tomera neiti josta on tullut minun suosikki. Melkoinen ahmatti, on ruoka-astialla yleensä ensimmäisenä ja viimeistelee muilta jääneet muruset.
Alize (2. tyttö, vihreä panta) on tytöistä selvästi vähän huomionhakuisempi ja on yleensä aina ensimmäisenä tai toisena pentulaatikon / aitauksen reunalla / sylissä hakemassa pusutteluja ja huomiota.
Mystere (3. poika, keltainen panta) on vähän kyllä semmonen mysteerityyppi. Toisaalta se tuntuu melko aktiiviselta pojankossin alulta, toisaalta se on vähän niinkuin Mirage, laiskanläntä eikä oikein luonteen puolesta erotu joukosta. Veikkaisin että tässä voisi olla luonteeltaan hyvin samantapainen tyyppi kuin Viljami-isoeno on.
Rafale (4. poika, musta panta) on mukavan aktiivisen oloinen tapaus myös. Rauhallisempi (miettii selvästi enemmän mitä tekee) ja vähemmän "draamaan taipuva" kuin Ouragan, mutta kommentoi kyllä jos mielenpäällä on jotain.

Rakenteellisesti on melko aikaista vielä sanoa mitään, mutta koko kööri näyttää varsin lupaavalta. Hännät taipuvat jo enemmän tai vähemmän selän päälle, eli hyvin todennäköisesti sieltä on enemmän tai vähemmän kippuraa tulossa.

Hippa on jo ihan valmista kauraa tulemaan kotiin, sille on selvästi viikko viikolta ikävämpää jäädä Urjalaan kun me lähdetään Severin ja Kitin kanssa kotiin. Hippa imettää sen mitä imettää ja hoitaa minkä tarvitsee hoitaa, saattaa jopa vähän aikaakin viettää pentujen seurassa, mutta selvästi on jo vieroitusprosessi pitkällä menossa. Varsinkin nyt kun hampaat on alkaneet puhkeamaan (tai viime viikonloppuna olivat puhkeamassa, lienevät ihan naskalisuita jo suurin osa) niin Hippa ei kauaa imettämässä viihdy.

Mirage

Ouragan

Mystere

Rafale

Atlantique

Alize





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti