15.8.2013

10-11-viikkoishulinat.

Taas on vierähtänyt luvattoman pitkä väli pentupäivityksestä.

Tilanne on pysynyt samana vapaiden pentujen suhteen: Atlantique (Haiku), Mirage (Kirppu) ja Mortti (Mystère) ovat kotia vailla. Haiku voidaan sijoittaa, mieluiten Pirkanmaan alueelle.

Aloiteltiin pari viikkoa sitten hihnassa kuljeskelu ja laajennettiin maailmaa pentujen syntymäkodin kiertävän tien verran. Haikua selvästi jännittää uudet jutut, mutta reippaasti lähti menemään kun otin Severin mukaan. Molemmat pojat mennä viipottivat reippaasti eteenpäin, Mortti eritoten ei tuntunut paljoa vaativan ihmisen tai kaverikoiran tukea.

Haiku lähti viime sunnuntaina minun mukaan Pirkkalaan katselemaan maailmaa ja vähän sosiaalistumaan. Se on selvästi varautuneempi ja ujompi kuin veljensä, mutta nopeasti reipastuu. Vaatii selvästi tukea joko toiselta koiralta tai ihmiseltä. Nopeasti on oppinut kulkemaan isompien matkassa ja ympäriinsä hyppimiset ja hyörimisetkin ovat nopeasti vähentyneet.
Haiku on kulkenut mukana töissä ja on siellä lähinnä nukkunut päivän läpi. Maanantaina käytiin vähän katselemassa Tampereen eloa kun käytiin ottamassa Kitistä ja Rillasta 7kk kuvat Tuomiokirkolla. Tiistaina käytiin ihmettelemässä toisia puudeleita, tosin tein virheen että otin Hipan samaan syssyyn mukaan niin ei oikein päässyt tutustumaan muihin. Tämä ilta vietettiin ihan kotosalla vaan. Huomenna lähdetään katselemaan agilitytreenejä ja ehkä vähän kokeillaan jotain Haikunkin kanssa. Perjantaina lähdetäänkin sitten jo takaisin Urjalaa kohti.
Haiku on kyllä aivan hurjan suloinen ja ihana, hyvin samanlainen kuin Hippa mutta vähän vähemmän possu, eikä reagoi esim. muihin koiriin niin vahvasti. Haiku on semmonen kullanmuru :)

Sitten niitä kuvia.

Kirppu (Mirage)
 
Mortti (Mystère)
 
Haiku (Atlantique)


 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentti: