13.11.2013

9.11. Lempäälä rally-toko SM

Viime viikon lauantaina käytiin Severin kanssa toisissa SM:issä tälle vuotta. Aika hurjaa. Tällä kertaa oltiin lappalaiskoiria edustamassa rally-tokon SM-joukkueessa. Joukkueessa meidän lisäksi oli ALO-koirakkona ruotsinlapinkoira Sani, AVO-koirakkona lappalaisjohdannainen Maisa ja toisena VOI-koirakkona ruotsinlapinkoira Simo :) Olihan meillä toinenkin ALO-koirakko, mutta jäivät pois viime hetkillä.

Me saavuttiin paikalle joskus kymmenen jälkeen, ajatuksena että ehdin vähän katsella muita koiria ja näkemään alokas-koirakot. Iloinen yllätys oli että ehdin näkemään ja ottamaan muutaman kuvan myös Maisasta :) Severi oli joukkueen viimeinen suorittaja, ei siis mitään paineita :D Maisa ja Sani tekivät molemmat hyväksytyt suoritukset, Simolla jäi hyväksytty tulos muutaman pisteen päähän.

Severi oli hirveän iloisella ja menevällä tuulella, häntä heilui koko ajan ja vauhtia riitti :) Mehän korkattiin voittajaluokka upealla 38 pisteellä ja koiran korvat jäi kehän ulkopuolelle samaan nippuun minun ohjauksen kanssa. Tällä kertaa kuitenkin sekä korvat että ohjaus oli matkassa ja vaikka tulikin monta enemmän ja vähemmän isoa virhettä, niin pisteitä meille jäi 71 ja näinollen hyväksytty tulos :) Sen myötä myös joukkue pääsi tulokselle, lopullinen sijoitus 14/31 :)

Video meidän suorituksesta löytyy täältä :)

 Houkutuksen jänis oli jännä.


 

 

Homma hoidettu, high five!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti