18.11.2012

17.11.12 Mänttä-Vilppula toko

Sompailtiin tänään Seppen kanssa tokoilemaan Mänttä-Vilppulaan, seuranamme Saija ja Haru :) Päivän tuomarina Juha Kurtti, jolla käytiin aiemmin Ylöjärvellä.

Seppellä oli vauhtia housuissa ja jostain syystä sivulla maahan lässähtäminen oli ihan hirveän kivaa. Tuntui huvittavan myös yleisöä ja tuomaria :D Onneksi tuomari oli selkeästi hyvällä tuulella ja muutenkin vissiin hyvällä huumorintajulla ja pitkällä pinnalla varustettu ;)

Luoksepäästävyys 10 (10)
Paikkamakuu 10 (30) - Severi nousi lopun perusasentoon vasta toisella käskyllä, en tiedä miksei tullut pistevähennystä..
Seuraaminen hihnassa 10 (20) - Oli ihan Severin näköistä, itse nyt en ehkä ihan kymppiä kuitenkaan.. :D (En valita, en ;D)
Seuraaminen vapaana 10 (40) - Parempi, ainakin minusta :)
Maahanmeno 8 (16) - Tarvitsi kaksi käskyä perusasentoon nousemiseen.
Luoksetulo 9 (27) - Jäi puolimakaavaan asentoon (en tiedä olisko sitä saanut vielä korjata..?), vissiin siitä lähti piste. Viimeinen perusasento olis saanut olla parempi. (Niin aina.)
Seisominen 0 (0) - Ja taas se maa kutsui. Tosin varmasti vaikutti nyt tämä maahanmenoinnostus tällä kertaa, ennen kehää ja kehän jälkeen teki taas ihan näpsäkkää seisomista. (Niin aina.)
Hyppy 9 (18) - Jostain kumman syystä ohjaaja totesi että voi siihen yhden laittaa, sen sijaan että olisi hyväksynyt estekorkeuden sellaisenaan. Jäi siis haistelemaan sitä ylintä lautaa, jonka jälkeen muisti kuitenkin hypätä yli :D
Kokonaisvaikutus 10 (10) - Tuomari vissiin tykkäsi :)
Yhteensä pisteitä kertyi 171p., ykköstulos ja sen myötä TK1 koulari :)

Avoin luokka olisi tarkoitus korkata ensi vuonna, kisojen suhteen on nyt sitten kova mietintä. Tokon SM:t houkuttelisi (jos tänä vuonna uskaltautuisi kokeilemaan josko päästäisiin yhdistyksen joukkueeseen?), samoin syksyn rotumestaruudet, jotka on (ikävä kyllä) Oulussa ja ehkä himppasen turhan kaukana. Mutta onneksi näitä ehtii katsella :)
Tokoinnostus olisi taas aikalailla katossa, saas nähdä viitsiikö pitäytyä odottamaan kesään asti että lähdetään kokeisiin vai mennäänkö jo keväällä..

Niin joo, videon yksilöliikkeistä löytää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti