8.7.2013

6-viikkoismölinät.

Tavalliseen tapaan käväistiin viikonloppu pentujen luona. Pennut on saaneet asuttavakseen koko koirahuoneen ja saavat viettää paljon aikaa alakerrassa ja pihalla. Viikossa tapahtunut muutos on kyllä huima.

Atlantiquen ja Alizén väliset luonne-erot ovat jo aivan selvät, molemmat ovat vauhdikkaita tyttöjä, mutta Atlantique on selkeästi rauhallisempi ja kiltimpi. Alizé on hyvin pippurinen neiti. Ouragan osui minulla tänä viikonloppuna (taas) monta kertaa sisaruksiaan useammin syliin. Rafale on hyyvin äänekäs. Mirage on sellainen vähän jäyhä tyyppi jonka sisältä löytyy pippurinen poika. Mystère on vauhdikas ja hyvillä jousilla varustettu.

Kaikkinensa tykkään kovasti kaikista pennuista ja olen ihan iloinen etten joudu valitsemaan näistä yhtä itselleni. Olisi meinaan vaikea päätös, vaikkakin mun suosikit ovat Atlantique ja Ouragan.

Hippa imettelee jonkin verran edelleen ja tekee maitoa vähän turhankin paljon. Tisukat on selvästi jo pienentyneet, mutta saa nyt nähdä pitääkö tuohon maidontuotantoon alkaa puuttumaan.

Pennut ei oikein olisi jaksaneet pönötellä, mutta ihan kelvolliset kuvat tuli saatua tälle viikkoa.

Mirage

Ouragan

 Mystère

Rafale

Atlantique

Alizé


Lauantaina kävin Ylöjärvellä Agirodussa pyörähtämässä, koska kisaamassa oli pentueen isäpappa Ossi ja pentujen velipuoli Niilo (Sir Ascot's Stunning Axel). Ossi teki Finnish Openin karsintaradalla mainion radan yhdellä (harmittavalla!!) vitosella ja sijoittui seitsemänneksi :)
Oli se vaan hienon näköistä menoa, taitoa ja vauhtia yhdistettynä puudelin iloon ja innostukseen - enpä kyllä paremmasta tiedä!

Ossi Finnish Open karsintaradalla.

Vähän joutui kamerallekin poseeraamaan.

Niilo Finnish Open karsintaradalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti