30.6.2013

29.6. toko SM

Jeps. Käytiinpä sitten Severin kanssa pyörähtämässä Pieksämäellä tokon SM-kisoissa. Lappalaiskoirien joukkueessa siis kisailtiin.

Keli oli melkoisen lämmin, mutta sain häkin varjoisaan paikkaan jossa pysyttiin mun mielestä mukavasti viileässä koko päivä.

Ensimmäisessä kehässä suoritettiin seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja nouto. Toisessa kehässä luoksetulo, liikkeestä seisominen, kaukokäskyt ja hyppy. Viimeisenä tehtiin paikkamakuu.

Ja meidän rivi näyttää tältä..

Paikalla makaaminen 8 - En saanut ekalla käskyllä ylös. Kai se siellä ihan makasi.
Seuraaminen 0 - Ei tää seuraamista ollut nähnytkään, tuli vissiin pari metriä jäljessä. En tiedä miksi en vaan käskyttänyt lisää. Ei vaan aina aivo pelitä. En kyllä toisaalta myöskään ymmärrä miksi tää meni näin päin... mäntyä, koska muut seuraamispätkät toimi. Enkä edelleenkään usko siihen "se reagoi sun jännittämiseen"-selitykseen.
Maahanmeno 8,5 - Sainkohan lie ekalla ylös. En muista. Seurasi kuitenkin ja näpsäkästi meni maahan.
Luoksetulo 7 - Hyvin hidas lähtö. Siis oikeasti hidas. Lähti se kuitenkin ekalla käskyllä kun uskaltauduin odottamaan. Tuli ravilla. Pysähtyi hitaasti. Loppupätkä ravilla ja varmaan vino perusasentokin. Ihan hanurista.
Seisominen 8,5 - Seuraaminen oli muistaakseni löysää. Muuten ihan kelvollinen.
Noutaminen 8,5 - Päivän ainoa hyvä liike. Ei varastanut, meni ihan riittävän vauhdikkaasti. Luovutuksen perusasento oli vino, mutta siinä nyt ei ollut mitään uutta.
Kauko-ohjaus 8 - Kahteen viimeiseen vaihtoon kaksi käskyä. Laiskat vaihdot.
Hyppy 5,5 - Jossain tuli kaksi käskyä (oisko ollut istuminen?), kolautti esteeseen ja teki laiskasti.
Kokonaisvaikutus 7-7-8 (7,33) - En ihmettele yhtään. Koiraa ei kiinnostanut ja ohjaaja oli elin otsalla kehässä.
AVO3 138,33p., sij. 54/111.

Joukkue sijoittui 31/70, siitä voi olla ihan tyytyväinen.

Mutta, tästä onkin sitten ihan hyvä(?) jäädä tokotauolle määrittelemättömäksi ajaksi. Tää suoritus söi viimeisetkin rippeet siitä innosta mitä olen lajia kohtaan tuntenut, eikä hirveästi houkuttele eritoten Severin kanssa yrittääkään treenata yhtään mitään. Taidetaan vaan laiskotella koko kesä ja katsoa jos alettaisiin syksyllä treenaamaan agilitya tai ehkä jatketaan laiskottelua hamaan tulevaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti