4.11.2013

Pentukuulumisia.

Pentuset ne kasvaa vaan, aika suloisia otuksia tuppaavat olemaan :)

Haiku on superkiltti pikkuneiti, joka retkottaa trimmauspöydällä selällään ja jalat taivasta kohti :D Välillä vähän ujonpuoleiseksi heittäytyvä neiti, mutta rohkaistuu nopeasti kun hoksaa että ei se nyt niin jännittävää ollutkaan. Tykkää olla sylissä ja antaa pieniä sieviä tyttöpusuja :D
Rakenteeltaan varsin näpsäkkä tyttö, kauniit liikkeet ja suloinen naama :) Ihanat silmät joista heijastuu Haikun mielialat todella selvästi. Yleisilme on sellainen Hippa-tyyppinen aavistuksen huolestuneen ja mietteliään näköinen.



Mortti on hömelö jätkä, joka tykkää pussailla ja isomummun tapaan pusuihin tulee hampaat välillä mukaan. Vähän saman tyyppistä ujoutta havaittavissa kuin Haikulla, mutta selvästi lievempänä.
Rakenteeltaan myös varsin kivan näköinen, vahvat takakulmat edelleen. Päältään melko saman näköinen kuin Hippa saman ikäisenä, mutta vähän pidemmällä kuonolla.



Kirppu on näistä kolmesta kasvanut minun suosikiksi. Kirppu on fiksu ja reipas jätkä, selvästi Haikua ja Morttia rohkeampi, ei paljon uusista asioista hätkähdä. Tykkää olla sylissä ja pusutella. Tykkää kepeistä ja leluista. Hoksaa nopeasti pikkujuttuja ja vaikuttaa melko helpolta koulutettavalta.
Rakenteeltaan on tällä hetkellä hyvin neliskanttinen, hillityillä kulmauksilla ja todella kauniilla liikkeillä varustettu. Kaunispoika on ihan äitinsä näköinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti