4.5.2014

Rallittelua ja näyttelyitä.

Käytiin Severin kanssa vappuna korkkaamassa viralliset rally-tokokehät. Jatketaan suoraan voittajaluokasta ja tuli todettua hyväksi vaihtoehdoksi koska alokasluokat tuntuvat täyttyvän sen siliän tien kun ilmoittautuminen aukeaa.

Rata oli mukava, mutta ohjaaja oli ihan ulkona koko touhusta. Virhepisteitä kertyi 44, joten ei saatu hyväksyttyä tulosta. Severi oli kuitenkin tuomarin suosikki :)
Yksi kyltti uusittiin, pujottelussa Severi osui törppöön, kolmesta tehtävästä tuli -10 pisteen tehtävävirhe.
Osittain ymmärrän oikean puolen perusasennot, koska ensimmäinen pysähdys oli 90 asteen kulmassa enkä sitten hokannut uusia. Muuten kyllä meni minusta ihan ok:sti, vaikka eikä ollut ihan täydellinen. En tiedä otinko minä sitten jotain ylimääräistä puolikasta askelta tms., koska mun mielestä loput peruasennot meni ihan ok:sti.
Kaksi muuta kymppiä tuli oikealla seuraamisissa käännöksistä oikeaan. Eivät ne olleet kyllä mitenkään tiukkoja 90 asteen käännöksiä, mutta eivät nyt mitään pitkiä pyöreitä kaarroksiakaan. Sinällään melko tiukat rokotukset noista.
Käytösruudussa sitten pyöräytin Severin kerran ympäri ja Seppe osui kylttiin kaataen sen ja tietenkin ensimmäinen reaktio oli nostaa se kyltti pystyyn. Että silleen.

Meidät pyydettiin myös nollakoirakoksi mestariin ja saatiin sieltäkin pisteytys kun se oli mahdollisuus saada. Muutaman kyltin erolla mestarirata oli samanlainen kuin voittajaluokan rata. Mukava testaushan se oli ja tulipahan todettua että paaaaljon tarvitaan treeniä.


Tampere KV:ssa pyörähdettiin eilen Severin ja Kitin kanssa, tänään Kirpun ja Haikun kanssa.

Lapinkoiria oli reilu 20, avoimessa luokassa neljä urosta. Odottelin lähinnä H/EH laatuarvostelua, joten oli ihan positiivinen yllätys kun saatiin ERI. Kilpailuluokassa Severi sijoittui toiseksi ja sai SA:nkin. Ja voi vitsit miten harmitti siinä vaiheessa, kun tajusin että paras mitä voidaan saada on varaserti! Ja sehän sieltä sitten tulikin.

"Yleisvaikutelma erinomainen. Hyvä pää ja korvat. Pyöreät hieman vaaleat silmät. Hyvä runko ja häntä. Oikea-asentoiset raajat ja hyvät liikkeet. Musta merkein. Turkki OK. Luonne rauhallinen." Mittaustulos 50.
AVO ERI AVK2 SA VASERT 

Kiti malttoi käyttäytyä varsin mallikelpoisesti ollakseen Kiti. Tuomari puheli mukavia ja pusuttelikin Kitin kanssa :D Mukava yllätys oli saada ERI, tuomari vielä erikseen sanoi, että sillä on hyvä vahva runko, mutta se on liian pitkä. Tottahan se on, pitkula mikä pitkula :D
"Feminine bitch with nice strong body under the coat. I would like to have shorter body to improve balance. Dark and feminine eyes. Very good ear placement. Good strong topline. Good tailset. Little weak in front, very good in the rear movement."
JUN ERI2

Maalaispuudelit käyttäytyivät myös mallikelpoisesti :)

Minä pyörähdin Kirpun kanssa kehässä ja onnistui karkuuttamaankin sen (hihna oli huonosti kädessä ja Kirppu nykäisi vähän eri suuntaan) :P Onneksi jäppinen ei ole mikään semmonen tyyppi että lähtisi juoksentelemaan, vaan tassutteli ihmettelemään lähellä olleita ihmisiä ja koiria, ja niitäkin penkkirivin toiselta puolelta, eikä edes poistunut kehästä :P Vähän kaikesta olisi toivonut sitä, tätä tai tuota paremmaksi tai enemmän, tuloksena JUN EH2.

Haiku esiintyi nätisti ja voi että se vaan on niin Hipan tyttö :) Tuloksena Haikulle JUN ERI2 :)

Kirppu

Haiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti