24.5.2014

24.5. toko Kangasala

Pidettiin tänään Severin kanssa ihan kahdenkeskinen speshul päivä ja käytiin tokoilemassa Marita Packalénin tuomaroimassa kokeessa. Oli muuten poijjjaat kuuma päivä! Matkaan muistin onneksi ottaa vesitonkan ja pyyhkeen ja viilennellä Severiä niiden avulla. Rukkaparka kun ei ole vielä tiputtanut kaikkia pohjavillojaan.

Kisapaikka oli mukava perushiekkakenttä eikä meidän kovin kauan tarvinnut odottaa avoimen alkamista, kun edellisen luokan palkintojen jako oli juuri menossa kun saavuttiin paikalle ja kaikki avoimen koirakotkin olivat sitten jo paikalla. Ja vielä hyvä tuuri kävi siinä, että oltiin toisena starttivuorossa :)

Paikkamakuu 10 - Kysyin parilta katsojalta oliko Severi nuuskutellut. Kuulemma jonkun verran oli, ja katsellut viereistä paikkamakaajaa myös, joka ilmeisesti oli ollut vähän levoton.
Seuraaminen 8 - Juoksupätkä oli heti aluksi ja Severi ponkaisi koko matkan reilun metrin päässä. I-han kamalaa. Loppu oli ihan ok, välillä löysää ja käännöksissä haahuili. Viimeinen perusasento piti käskyttää erikseen. Ei siis todellakaan ollut kasin arvoinen suoritus.
Maahanmeno 9,5 - Muistelen että tarvitsi maasta ylösnousuun toisen käskyn. Miksi tuomari vähensi vain puolikkaan en tiä.
Luoksetulo 6 - Vauhdikas läpijuoksu. Taaskaan ei korva lotkahtanut käskylle. Treeneissä on kyllä tehnyt ihan ok pysähtymisiä, mutta eihän niitä tartte siellä kehänauhojen sisällä tehdä...
Seisominen 10 - Ei lähtenyt seuraamaan ensimmäisellä käskyllä, huono seuraaminen mutta pysähdys oli oikein kiva.
Nouto 10 - Vino luovutusasento johon tuli hiiitaaaasti.
Kaukokäskyt 7 - Molempiin istumisiin ja toiseen maahanmenoon kaksi käskyä.
Hyppy 8 - Hidas lähtö, kolautti mennessään, kaksi käskyä istumiseen. Takaisinpäin oikein hyvä.
Kokonaisvaikutus 9

Lopputulemana 169p., AVO1 ja sijoitus 3/8 :)

Kaikkineen kyllä ihan kelpo suoritus ja varsinkin näin kuumana päivänä. Nyt pidetään taukoa kesäkuukaudet vaikka mieli tekisi katsella koe tai pari, mutta kun koira ei ole parhaimmillaan kuumalla kelillä niin ehkä säästetään rahoja syksymmälle :P

Seuraavaksi ollaan menossa kuukauden päästä rallittelemaan Severin ja Hipan kanssa, josko sieltä saataisiin ensimmäinen hyväksytty tulos molemmille.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti