24.10.2015

4.10. rally-tokon SM:t

4.10. pyörähdettiin Severin kanssa edustamassa Lappalaiskoirat ry:tä rally-tokon SM-kisoissa. Lähes vuoden kisatauon jälkeen oli vähän jännitystä ilmassa, mutta luotto koiraan on kyllä kasvanut kun ollaan treenailtu :) Ja jotenkin muutenkin oli oma fiilinki aivan erilainen kuin muutamilla kerroilla kun ollaan sitten sössitty ties mitä.


Ensimmäiselle kyltille uusinta, todennäköisesti käskytin huonosti ja Severi kääntyi sitten mukana. Siitä siis -3p.

Houkutus oli positiivinen yllätys - lelu tai luu eivät kutsuneet luokseen!

Kylttien 6 (270 asteen käännös) ja 7 (puolenvaihto jalkojen välistä) väliin pissasi muutamaa koirakkoa ennen koira ja sen putsaamiseen käytettiin todella voimakkaan hajuista puhdistusainetta. Otti sitten Severin nenään ja jäi aivastamaan, minkä takia liike pysähtyi ja siitä sitten -3p. Severi taisi olla ainoa joka siinä aivasti, mutta silti harmittaa.

Spiraalin viimeisen tötterön kanssa tötöily harmittaa kans, luulin että oisi ollut tarpeeksi tilaa mutta ei sitten ollut. Harjoitukset jatkuu. Tuosta pistemenetyksiä -3p. tötsän kaatumisesta ja -10p. vatsan alle jäämisestä. En tiedä mikä ajatushärö tuli etten uusinut. Olin vissiin niin menofiiliksissä tuossa vaiheessa kun otus teki niin hienosti :)

Ja tulihan sille toiselle uusinnalle käyttöä sitten viimeisellä kyltillä, jossa oli kaksi saksalaista täyskäännöstä. Ohjaaja ohjasi taas huonosti, siitä sitten -3p.

Käytösruudusta saatiin -3p. puutteellisesta yhteistyöstä, ilmeisesti haisteli liikaa. Itse seurasin radalla olevan koirakon suoritusta, enkä koko aikaa pitänyt Severiä silmällä.

Maaliin saapuminen on kyllä hervottoman suloinen, Severi oli ihan tohkeissaan ja oisi varmaan lähtenyt bilettelemään jos en olisi ottanut kiinni :D Pienistä epävarmuuskohdista huolimatta sillä näytti olevan kivaa radalla :)

Kokonaispisteitä kertyi 75/100 ja saatiin toinen hyväksytty tulos voittajasta.

Joukkuekavereina oli ruotsinlapinkoira Sani, joka sai alokkaasta 98 pistettä ja suomenlapinkoira Kaarna, joka keräsi avoimessa 77 pistettä. Joukkueena saatiin siis 250 pistettä ja joukkuekisan sijoitus 23/40.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti