28.6.2014

Puuhastelua ja tuloksia ja Mortti muutti poois.

Täällä onkin ollut vähän lomailua noista tyttösistä pari viikkoa. Mulle kävi kutsu juhannusvierailulle Ouluun ja jostain kumman syystä Severi sitten pääsi mukaan. Kiti lähti sopivasti näyttelyreissulle ja Hipan dumppasin Urjalaan hoitoon :D

Pentukuulumisia sen verran, että Mortti lähti viikko sitten uuteen kotiin, joten nyt on vihdoin kaikki pennut omissa kodeissaan. Kirppuhan se kietoi siskon tassunsa ympärille aivan kokonaan ja taitaa olla kotipoika nyt ;) Minuahan se ei haittaa yhtään, koska Kirpussa on aivan törkiä määrä potentiaalia harrastamista ajatellen ja nyt sitten mulla on kova mietintä miten saan sen tänne treenattavaksi ainakin välillä. Tai sitten pitää alkaa kouluttamaan siskoa ;)

Kiti pyörähti tosiaan Virossa juhannusviikonloppuna kahdessa näyttelyssä. Kotiintuomisina neidillä on junnumuotovalion arvo, lauantaina oli VSP ja sunnuntaina ROP! Nyt sitten siirrytään erkkarin jälkeen nuoriin ja aletaan metsästämään niitä isojen tyttöjen sertejä ;)

Severi taas korkkasi viralliset agilitykisat Saijan ohjaamana 25.6. Luopioisissa hyppyradalla. Lopputuloksena AV -2,42 RV 25 ja sijoitus 15. Yksi kielto ja neljä rimaa tuli alas. Kyllä sen näki jo lämmitellessä että tänään lentelee rimat. Mutta, ohjautui loistavasti ja etukäteen miettimäni ongelmakohdat pituus ja kepit meni loistavasti. Seuraavia startteja on jo vähän katseltu, nyt vaan treenailemaan.. :)


Tänään käytiin Severin kanssa rally-tokoilemassa. Kovasti oli herralla meno päällä ja mulla oli jo heti alkuunsa tunne että eeei tästä tule mitään. Kaksi ensimmäistä kylttiä uusin ja jotenkin oli ihan oudon jännittynyt ja tillin tallin-olo, mutta kyllä se varmuus sieltä sitten ainakin hetkeksi löytyi. Kunnes sitten kadotin koiran spiraalissa ja suoritettiin loppuspiraali väärin :D Spiraalin jälkeen tuli vielä yksi käännös, josta mentiin vinolla linjalla maaliin ja minä onnistuin tietysti sitten unohtamaan sen linjan ja mentiin vähän kiertäen maaliin :D Kaksi -10 TVÄ:tä tuli, toinen toisella kyltillä kun olisi pitänyt istua perusasentoon ja herra syystä X lässähti maahan, toinen tuosta spiraali. -1 vinosta asennosta tuossa toisella kyltillä, ja 2 x -3 uusimista. Loppupisteitä kuitenkin kertyi 73 ja saatiin ensimmäinen hyväksytty tulos :)

Seuraavat rallyt onkin Severin kanssa vähän auki, me ollaan mahdollisesti edustamassa Lappalaiskoiria SM-joukkueessa, joten nyt sitten mietin uskallanko tähdätä mestariluokkaan rotumestaruuksiin vai jätänkö sinne vielä voittajaluokkamahdollisuuden. Mestarissa ei paljon olisi tehtäviä joita ei osata johonkin pisteeseen, mutta paljon kuitenkin.. Kääkkis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti