26.7.2014

Seppe teh määään.

Ollaan kesälomareissulla Kainuussa, mutta ajattelin kirjoitella tässä muistaessa viimeisimmät kuulumiset. Jotka on tietysti Severin hehkutuksia ;)

13.7. käytiin Joutsassa ryhmiksessä, tuomarina Paavo Mattila. Viimetteeksi käytiin junnukehässä hänellä ja oikein kivalla arvostelulla oli kilpailuluokan neljäs.
Avoimen uroksia oli muistaakseni kuusi ja kaikki paikalla. Severi sai ERIn ja oli kilpailuluokan neljäs, vain ensimmäiseksi sijoittunut sai SA:n.

"Kaunis uros, jolla seistessä kauniit ääriviivat. Kaunis pää & ilme. Hyvät pienet korvat. erinom. etuosa. Voimakkaat takakulmaukset. Hyvä turkki. Takaliike voisi olla parempi. Miellyttävä käytös."

Viimeksi oli myös kaunis uros ja silloinkin liikkeistä tuli kommenttia, tosin silloin se johtui Messarin liukkaista matoista joita Severi jostain syystä vähän varoi.

15.7. Seppe pääsi virallisiin aksoihin jälleen Saijan kanssa. Ykkösen radat oli todella haastavat. Muuten meni varsin mainiosti, mutta ilmeisesti ennen keinua ollutta vesilätäkköä kiersi ja humputteli sitten keinun ympäri vähän miten sattui ennenkuin suoritti sen. Lisäksi muistaakseni haisteli keinua, joka oli siis jonkinlaisella kankaalla päällystetty. Hylky tuli, kun hyppäsi renkaan rikki. Yhden riman pudotti. Muuten kiva rata ja taisi keinua lukuunottamatta kontaktiesteet suorittaa hienosti.


Lappalaiskoirien kesäleirillä vietettiin aikaa Sannan, Oilin ja Raijan kanssa tänäkin vuonna, ei ihan loppuun asti, mutta melkein. Osallistuttiin vain kahteen harrastusryhmään, kelit oli sen verran kuumat etten viitsinyt jokaisessa olla menemässä.

Maanantaina rally-tokoiltiin ja oli ihan älyttömän kivat treenit :) Severin oikealla seuraaminen on kehittynyt huimasti, nyt kun saataisiin siihen vielä käännökset niin olisi aikasta jees. Kehuja saatiin ja vasemman käännöksistä saatiin kehuja :)

Tiistaina käytiin tekaisemassa FH-jälkeä, tylsä suora lyhyt jälki (liekö jotain 50m tietämillä), mutta en kyllä uskaltanut edes miettiä kulmien tekemistä viime kesäisten jälkien jälkeen. Mutta, Severihän meni ja yllätti lähtemällä jäljelle varmasti ja edeten tosi hienosti. Pientä hapuilua tuli jossain 15m paikkeilla, kävi molemmilla sivuilla ja palasi pari askelta taaksepäin. Uudella käskyllä meno jatkui varmana ja ensimmäistä kertaa ikinä ajoin täydellä liinan pituudella pellolla (verijäljellähän tarttee pysyä vaan matkassa). Hukkasin palkkakupin paikan ja huomasin kyllä että nyt jotain haistelee, mutta ehti jatkaa matkaa eteenpäinkin siihen asti että minä bongasin kipon maasta ja kutsuin sille takaisin. Se siis jatkoi eteenpäin sitä jälkeä minkä jätin kun hyppäsin loppupalkkapaikalta pois ja lähdin pois pellolta. Ohjaaja totesi että sehän pääsi vasta vauhtiin just ennen loppupalkkaa ja että hapuilut johtui nameista jäljellä ja itse olin kyllä ihan samaa mieltä. En tiedä onko tuo verijälki nyt saanut jotain naksahtamaan päässä tuon jäljestämisen suhteen, mutta nyt on hinku päästä jälkeilemään ja kunnolla!

Eihän tuosta kisakoiraa enää jäljelle tule, mutta jos vaikka seuraavan kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti