12.10.2014

Kuulumisia.

Onpa taas ehtinyt vierähtää aikaa edellisestä päivityksestä.

Hipan kakaroonit ovat käyneet näytelmissä ihan mukavin tuloksin: Rommi (BB's Ouragan) kävi 14.6. Kotkassa tuloksella JUN EH1. Kirppu (BB's Mirage) kävi Valkeakoskella 16.8. tuloksella JUN EH1 ja nappasi 21.9. Kaupissa ensimmäisen SERTinsä ollen PU2. Haiku (BB's Atlantique) pyörähti Mustialassa 14.6. tuloksella JUN ERI2, samassa paikassa 28.6. tuloksella JUN EH1, 16.8. Valkeakoskella neiti keräsi koko potin ollen ROP ja saaden ensimmäisen SERTinsä ja 21.9. Kaupissa oli JUN ERI3.

 Kirppu Kaupissa 21.9.2014 JUN ERI JUK2 SA PU2 SERT.

Mätsäröimässä käytiin pitkästä aikaa 30.8., mukana Severi ja Kiti. Severi esiintyi normaaliin tapaansa hienosti ollen PUN1 ja lopuksi BIS5. BIS-kehässä alkoi jo vähän seisominen kyllästyttää selvästi, mutta hienosti jaksoi olla varsinkin kun takana ollut tanskandoggi haukahteli jollekin kehän ulkopuoliselle jutulle.
Kiti herätti ihastusta schipperke-ihmisissä ja kehässäkin malttoi sen verran esiintyä että oli pienten aikuisten PUN2!

Severi 30.8.2014 PUN1 BIS5

 Kiti 30.8.2014 PUN2

Kiti PUN2, Severi PUN1 BIS5

29.9. pidettiin oman seuran agilityn seuramestaruudet. Kiti pyörähti mölleissä, Severi kisaavissa. Onneksi mölleissä oli löysempi arvostelu, Kiti sijoittui kolmanneksi 10 ratavirheellä. Neiti ponkaisi kaksi kertaa alas puomilta. Hirvitti moiset roiskaukset ja nyt otetaan sitten nuo hommat tarkkaan syyniin ettei tapahtuisi enää..
Severi teki kisaavissa aivan järkyttävän suorituksen, korvat oli ihan kateissa, rimat lenteli, kepit ei sujuneet, käännökset oli kateissa ja yllättäen ne kontaktit oli ihan takapuolesta. Ei ollut hyvä se.


Loppuvuoden aktiviteeteista on jäljellä enää Seinäjoen näyttely Severin kanssa ja rally-tokon rotumestaruudet myöskin Severin kanssa.

Kiti lähtee treffaamaan urosta seuraavaan juoksuunsa, jännää nähdä minkälainen mammakoira tästä kuoriutuu ja minkälaisia pikku-Kikejä sieltä tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti